Reviews

Perfekt gegaan. Helemaal goed, de maillot past prima en is precies wat ik bedoelde. Alle winkels afgeweest en niet geslaagd maar nu helemaal blij!

Marjan Goddijn 02/03/2019

Ik ben niet helemaal tevreden over uw service. Toen ik online mijn bestelling van meer dan 100 euro plaatse, waren alle artikelen die ik wilde kopen \\op voorraad\\\". Ik heb mijn bestelling definitief gemaakt en betaald. Enkele uren later krijg ik een e-mail van u dat een aantal artikelen \\\"helaas momenteel niet leverbaar waren\\\" en dat het bedrag van die artikelen zou worden teruggestort. Ik baalde ervan dat ik dus een aantal artikelen (en natuurlijk net die die ik het hardst nodig had) alsnog niet zou komen. Had op uw site gestaan dat die artikelen niet voorradig waren had ik de bestelling niet online geplaatst maar was ik naar een winkel gegaan. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat uw systeem dat pas achteraf aangeeft. Hoe dan ook: levertijd en geld terugstorten waren prima geregeld. En ik verwacht nog wel vaker bij u te gaan kopen.\"

Anonymous 28/09/2015

- snelle en zorgvuldige verzending - zeer klantvriendelijk - snelle reactie op e-mails Aanrader!

Anonymous 23/07/2015

Goede een snelle service!

Jonneke 02/07/2014

Een fantastisch snelle levering van het pakketje, geheel conform bestelling en verwachting, ik ben meer dan verrast met de snelle service, terugkoppeling en betrokkenheid van dit bedrijf. Een 2e bestelling is inmiddels in voorbereiding groeten peter

peter eissing 10/01/2013

Ma t/m Vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis.
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.
Scherpe online prijzen.

Betaal veilig online

×